logo kit digital

Què és i per què és important el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa creat pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital d’Espanya, que ofereix ajudes econòmiques per impulsar la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms. En un món cada vegada més digital, tenir presència en línia no és només una opció, sinó una necessitat per a qualsevol negoci que vulgui créixer i mantenir-se competitiu. Però, com funciona el Kit Digital i per què és una oportunitat tan important per a empreses com la teva?

Com funciona el Kit Digital?

El Kit Digital ofereix ajudes econòmiques per accedir a diverses solucions digitals, com la creació de llocs web, implementació de comerç electrònic, i la gestió de xarxes socials. L’import de l’ajuda varia segons la mida de l’empresa.

Aquest programa permet a les empreses adoptar solucions digitals sense haver de fer grans inversions inicials. Amb el Kit Digital, només hauràs de fer front a l’IVA, que és 100% desgravable en els teus impostos trimestrals.

Per què és important el Kit Digital?

En un mercat altament competitiu, la transformació digital ja no és només una avantatge, sinó una obligació per a la supervivència de moltes empreses. A través del Kit Digital, pots accedir a solucions que t’ajudaran a:

Millorar la teva presència en línia: Amb fins a 2.000 € d’ajuda per desenvolupar o millorar el teu lloc web, podràs garantir que la teva empresa té una imatge digital sòlida i professional. Una bona pàgina web és essencial per captar clients i fidelitzar-los.

Implementar un comerç electrònic: El comerç en línia és una de les formes més efectives de fer créixer el teu negoci. Amb una ajuda de fins a 2.000 €, podràs crear una botiga virtual que permeti vendre els teus productes o serveis a través d’internet.

Gestionar millor les teves xarxes socials: Amb l’augment del màrqueting digital, tenir una presència activa i coherent a les xarxes socials és clau per connectar amb els teus clients. El Kit Digital ofereix fins a 2.500 € per ajudar-te a gestionar la teva comunicació i estratègies de màrqueting en plataformes com Facebook, Instagram, LinkedIn, entre altres.

Qui pot sol·licitar el Kit Digital?

El Kit Digital està dirigit a autònoms, microempreses i pimes. És ideal tant per a aquells que estan començant en el món digital com per a aquelles empreses que volen millorar la seva presència en línia. La clau és que, sense importar la mida de la teva empresa, pots accedir a un nivell d’ajuda que s’adapta a les teves necessitats:

Segment 1: Empreses de 10 a 50 treballadors. Ajudes de fins a 12.000 €.
Segment 2: Microempreses de 3 a 10 treballadors. Ajudes de fins a 6.000 €.
Segment 3: Autònoms i microempreses de 1 a 3 treballadors. Ajudes de fins a 2.000 €.

Preguntes freqüents sobre el Kit Digital

Quant puc demanar amb el Kit Digital?

Depèn de la mida de la teva empresa. Els autònoms poden rebre fins a 2.000 €, les microempreses fins a 6.000 € i les pimes fins a 12.000 €.

He de fer algun pagament inicial?

No. Aquesta subvenció es concedeix sense cost inicial. Només hauràs de pagar l’IVA corresponent, que podràs desgravar posteriorment.

I si no em concedeixen la subvenció?

Si no es concedeix, no hi ha cap cost i no es començarà cap treball fins que no estigui aprovada.

Què cobreix el Kit Digital?

Pots sol·licitar l’ajuda per crear o actualitzar un lloc web o comerç electrònic, gestionar xarxes socials durant 12 mesos o millorar el posicionament del teu lloc web.

Conclusions

El Kit Digital és una oportunitat única per impulsar la digitalització de la teva empresa sense haver de fer grans inversions. Tant si ets autònom com si dirigeixes una pime, aquest programa et permetrà accedir a les eines que necessites per competir en un mercat cada cop més digital. No deixis passar aquesta oportunitat per transformar el teu negoci i preparar-lo per al futur digital!

Sol·licita el teu Kit Digital i comença a gaudir de tots els beneficis que t’ofereix. Nosaltres ens encarreguem de tot!

logo-kit-digital

Vols aconseguir una web gratuïta?

Vols una web que representi realment el teu negoci i que et faci destacar al món digital? A Nansa Digital t’ajudem a aconseguir-ho amb el Kit Digital. Creem la teva pàgina web i gestionem les teves xarxes socials perquè no t’hagis de preocupar de res. Ens adaptem a tu, treballant colze a colze per assegurar que la teva imatge online connecti amb el teu públic de manera efectiva.

Parlem-ne i fem créixer el teu negoci online!

Tenim seu fisica a Sabadell i a Girona

Articles que també et poden ser utils

logo kit digital
optimitzar-fotos-wordpress
Chat-gpt-Wordpress
chat-gpt-1
Promoció a instagram
Diferencia CMYK RGB

Diferència entre CMYK i RGB

Crear-logotip
Millora la biografia instagram
Que es el branding

Què és el branding